/** * Functie hover cu fade - poze portofoliu. * */ /** * Functie FADE portofoliu. * */

Web design, interactive, social media, online marketing, realizare site-uri web, optimizare Google, creatie grafica web

Marketing online

Marketing-ul Online este vital in timpurile moderne. Acest serviciu asigura prezenta ta in top, asigura cresterea vanzarilor tale, asigura awareness-ul brand-ului tau. Astfel, specialisti cu experienta de peste 6 ani in marketing online iti vor sta la dispozitie pentru a-ti oferi solutii si consultanta in vederea maximizarii conversiilor site-ului tau !

Rezultatul: site-ul dumneavoastra peste site-urile concurentilor in ierarhiile google.

Procesul: analiza aprofundata, optimizare initiala site, optimizare landing-page-uri, creare cont Google Adwords, gestionare cont Adwords, configurare si gestionare campanii publicitare prin Google, licitare sume PayPerClick.

Intra acum in lumea promovarii si marketing-ului online, alaturi de DV Web Design -partener certificat Google Adwords.

Domeniul publicitatii pe Internet este deosebit de vast, asa ca te invitam sa ne contactezi chiar acum pentru o intalnire in care sa discutam toate detaliile. Cateva detalii demne de stiut de la inceput, insa:

1. Marketing-ul Online prin Google AdWords este TARGETAT, deci vei putea tinti exact clientii interesati de produsele / serviciile tale;

2. Crearea contului, analiza cuvintelor cheie, licitarea sumelor, stabilirea bugetului, crearea si gestionarea campaniilor publicitare – sunt aspecte de care ne ocupam noi GRATUIT !

3. Contul este al tau, banii rulati de tine sunt trimisi direct catre Google, deci exista TRANSPARENTA totala !

4. Iti facem si o analiza de business, un plan de investitii online si iti oferim un raport estimativ, referitor la performantele pe care le poti atinge !

3. Rezultatele sunt imediate (adica pe loc (adica instantanee (adica CHIAR DE ACUM))) si ne platesti numai daca acestea sunt in conformitate cu planul estimat !

CONTACTEAZA-NE CHIAR ACUM PENTRU A BENEFICIA SI DE O CAMPANIE PROMOTIONALA IN VALOARE DE 250 LEI !