/** * Functie hover cu fade - poze portofoliu. * */ /** * Functie FADE portofoliu. * */

Web design, interactive, social media, online marketing, realizare site-uri web, optimizare Google, creatie grafica web

Aplicatii software

Agentia noastra a dezvoltat aplicatii software personalizate pentru diversi clienti din Romania si din afara. Printre cele mai importante astfel de proiecte, se regasesc urmatoarele:


test
test2

Agentia noastra a inceput activitatea de proiectare si realizare aplicatii software online cu aceasta aplicatie. RapidCash, un puternic jucator pe piata aparatelor de joc si jocurilor de casino din Romania, avea nevoie de o aplicatie puternica, stabila si sigura, pentru gestiunea tuturor aparatelor de joc din toate locatiile din tara.
A fost mai greu decat ne asteptam, am muncit pe branci pentru a respecta termenele, dar in final am incheiat proiectul cu brio. Dovada este faptul ca aplicatia este in continuare in functiune si gestioneaza si raporteaza pentru Rapid Cash, din 2007 !

test
test2

Beauty Online este un proiect mai nou. In 2010 am hotarat sa revolutionam industria saloanelor de frumusete prin crearea unei aplicatii online performante, care le permite sa faca diverse operatiuni uzuale.
Totusi, ideea de baza a aplicatiei a fost interconectarea portalului Saloane.ro, pe care-l detinem, cu clientii nostri – saloane de infrumusetare, astfel permitnadu-le sa accepte si sa gestioneze rezervari online in timp real!
Status: se lucreaza la versiunea 1.2. pentru a oferi o experienta si mai buna tuturor clientilor nostri!

test
test2

La sfarsitul anului 2009, Danco Vision a realizat o aplicatie online puternica pentru o institutie importanta din Romania. Astfel, DV COM este numele aplicatiei de comunicare in grupuri de lucru si gestiune fisiere si versiuni, pe care DAE – Departamentul pentru Afaceri Europene o utilizeaza in prezent.
Aplicatia este realizata in PHP pentru uzabilitate si portabilitate maxime si securizata cu trei layere de securitate.
Ne mandrim cu faptul ca, desi au tot aparut cerinte suplimentare in timpul dezvoltarii, am reusit cu succes sa le respectam si sa oferim produsul final pe care clientul si-l dorea.

test
test2

La inceputul anului 2009, dupa mai multe experiente in nume personal ale lui Daniel Ionescu – Director Danco Vision cu proiecte pentru companii multinationale, Danco Vision a fost prezenta intr-un proiect al Ernst & Young Romania.
Aplicatia dorita de client era deosebit de complexa, asa ca programatorii nostri au hotarat cea mai buna solutie, la vremea respectiva, pentru dezvoltarea ei: IBM Lotus. Un sistem mai atipic dar extraordinar de stabil si solid.
Insa nu numai programatori si design-eri au lucrat la acest proiect, chiar echipa noastra de PR si Copywriting gasind numele aplicatiei, acceptat de client: SurvEY.