/** * Functie hover cu fade - poze portofoliu. * */ /** * Functie FADE portofoliu. * */

Web design, interactive, social media, online marketing, realizare site-uri web, optimizare Google, creatie grafica web

Audit si consultanta web

ACIS – Poat.ro

In 2011, Danco Vision realizeaza din nou un audit complet al unui site, de data aceasta pentru institutia de stat care gestioneaza fondurile europene – ACIS, respectiv pentru site-ul POAT.RO. Audit-ul s-a finalizat cu un raport ce continea concluzii si recomandari SEO, de securitate IT, de confidentialitate a informatiei, de integritate a datelor, de eliminare a vulnerabilitatilor si nu in ultimul rand, de uzabilitate.

Zet Media

In anul 2009, Danco Vision a desfasurat un audit SEO si o analiza competitiva pentru compania Zet Media. Clientul final, o societate imobiliara din Austria, a fost incantat de calitatea serviciilor Danco Vision.

TAROM

2009 se pare ca a fost un an bun, pentru ca tot in acest an, agentia noastra a castigat un proiect denumit “Audit complet SEO / SEM pentru site-ul TAROM.RO”.

Avand la dispozitie o echipa de profesionisti si un bagaj impresionant de experienta in acest domeniu, Danco Vision a reusit sa ofere intr-un raport de aproximativ 50 de pagini, toate informatiile necesare pentru re-lansarea web a Tarom.

Desi auditul si raportul au fost finalizate de ceva timp, inca ne bucuram vazand ca Tarom aplica strategiile si sfaturile pe care am reusit sa le furnizam in urma studiului facut, iar performanta sa web se imbunatateste!

DAE – Departamentul pentru Afaceri Europene

Da, tot 2009. Dar spre sfarsit. Acest proiect a fost unul mai complex decat cele anterioare, intrucat nu se referea numai la SEO si promovare online, ci la TOATE aspectele care pot influenta succesul sau insuccesul unui site.

Printre punctele abordate de Danco Vision in cadrul analizei site-ului DAE, s-au numarat design-ul, identitatea, seo, uzabilitatea, portabilitatea, securitatea, viteza de acces.

Global Print

Trecand in anul 2010, alaturi de Global Print – client mai vechi al agentiei noastre – am conceput o strategie de refacere a site-ului actual Global Print, tinand cont de toate considerentele SEO / SEM pe care le-am identificat.

Cuvintele de ordine pentru acest proiect au fost munca, experienta, rigurozitate, analiza aprofundata, ambitie. Cu ambitia comuna de a propulsa site-ul Global Print pe locul I in toate ierarhiile motoarelor de cautare (bineinteles, pe cuvintele cheie vizate), echipa noastra s-a dedicat total acestui proiect.