/** * Functie hover cu fade - poze portofoliu. * */ /** * Functie FADE portofoliu. * */

Web design, interactive, social media, online marketing, realizare site-uri web, optimizare Google, creatie grafica web

Realizare magazine online

Agentia DV Web Design este specializata in crearea de magazine online si site-uri de comert electronic si va ofera o calitate deosebita a serviciilor.

Magazinele online realizate de noi sunt create de la zero, deci unice si croite perfect pentru fiecare client si afacere. Cele mai importante servicii oferite in cadrul unui magazin online realizat de Danco Vision:

  • design unic, personalizat in cel mai mic detaliu, pentru fiecare pagina a site-ului;
  • interfata de administrare dedicata site-ului tau si eficientizata la maxim pentru o operare rapida si intuitiva;
  • modul de “Cos de cumparaturi”;
  • modul de “Client management” ce permite o gestionare avasanta a listei de clienti sau potentiali clienti, chiar din cadrul interfetei de administrare. Se pot seta diverse actiuni personalizate de ziua clientilor, sau diverse discount-uri;
  • implementarea sistemelor de plata online;
  • realizare a paginilor urmarind cele mai noi standarde de optimizare Google, pentru cea mai buna pozitionare a site-ului in motoarele de cautare;

Preturi magazine online

In functie de factori precum complexitatea design-ului, numarul de campuri ale produselor, metodele de plata preferate, pretul pentru creare unui magazin online personalizat variaza intre 1000 – 3000 Euro.

In cadrul agentiei noastre veti gasi numai servicii si produse de calitate. Pentru mai multe informatii referitoare la preturile magazinelor online, va invitam sa cititi articolul de pe blogul DV Web Design, intitulat chiar Preturi magazine online.

 

Comments are closed.